PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Sunday, September 5, 2010

Sila tinggalkan link anda...

Salam...

Perhatian kepada semua kawan2 blogger, tlg tinggalkan link anda di bahagian komen post ini supaya nanti Kiter leh link kan blog korang kat blog Kiter ni.

Kalau korang just shout kat shoutbox tu kadang2 Kiter ter'miss' hehe....
Maaf yer korang...

Kiter ngah lam proses nak upgrade kedai ni...hehe
InsyaAllah, bila Kiter dah link kan Kiter bagitahu yer...

**Don't forget to leave ur link at the comment section OK! ^_*

Do contact me :awoks.kiter@gmail.com
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. http://anitaknittingent.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. zann, exchange link ye:

    http://sweetlilcraftcollections.com

    -ayu

    ReplyDelete
  3. salam aidil fitri..
    jom exchange link..
    http://anaexcellent.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kiter..dah masukkan link sy ke? hehehe...

    http://syifapunyakraf.blogspot.com

    **camne buat logo mcm kat atas ni ekk?

    ReplyDelete
  5. THANX!


    http://thepinkmonster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah tau!! lepas tu follow.. hehhe :p
    http://aramyasara.blogspot.com/

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs