PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Thursday, June 10, 2010

KEHADIRAN ORG BARU.....

Salam...

Syukur Alhamdulillah...
Kiter dah selamat melahirkan baby girl pada 7hb 6 2010 tepat jam 7 mlm
di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), Kubang Kerian, Kelantan.

Nama baby baru adalah Amni Hawani. Suker betul hubby bila tekaan dia betul dapat baby girl...
hehe so sekarang, lengkaplah keluarga Khairul Nizam ngan sepasang cahaya mata...

Semoga rezeki keluarga kami makin bertambah, ikatan kasih sayang terus kukuh n utuh, bisnes semakin maju, n hidup diberkati Allah swt selalu...

Amni Hawani 1st picture.
Berat : 2.84kg
Panjang : 52 cm
(**besar sikit jer dari abang dia dulu)


Ni gambar terbaru pg td pas mandi...
**tangan n kaki kiri tersorok lak...huhu
ibu xsetting betul2 dulu td.


So, dengan kehadiran org baru yang datang lebih awal dari due maka Kiter nak bagitahu yang kerja2 menjahit terpaksa ditunda...
So, mana2 order yang still pending tu Kiter mintak maaf banyak2 yer. Dah cuba kejar tp xsempat jugak Kiter siapkan...Maaf banyak2...

Kiter akan usahakan la buat mana2 kalu termamp yer...
almaklumla, da ada baby ni sukar jugak nak wat kejer...

Harap seme faham....
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. comelnya anak die..
    kiter macam nak pinjam la..
    hehehehhe...

    ReplyDelete
  2. ee comelnye bby dye.pinjam sat hehe

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs