PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Thursday, June 3, 2010

Order : Farazila ~ mak sdare Kiter.

Salam...

This one order from my mak sdare belah mak.
Mak sdare yg lebih kurang sebaya jer ngan Kiter+bleh kate 1 kepala la....

orgnyer kreatip gak...Amik tempahan utk wat gubahan hantaran...
Dah ramai tempah ngan dia ni. Tp dia juz wat part-time jer la...
Sama ngan mak Kiter...

So, kepada sesaper yg duk area Dungun, Terengganu.
Bleh la kalu nak tempah wat gubahan hantaran bertunang ker,
kahwin ker...hehehe

lau nak kenal dia,
nama dia Farazila.
Fb dia guna Farazila Fara.

Jom layan gambar2 tempahan dia...


Dia nyer order :

2 pcs Snail as car charm
1 pcs Love as hp charm


Hehehe
Mr n Miss Snail sdg berchenta...
huhuhu.....


Kedua-dua belah Kiter wat design yg sama jer...
Sbbnyer, mak sdare Kiter dia xnak letak wordings...



Same goes this one...


Ha, yg hp charm LOVE ni pown dia xnak letak wordings...
Tp Kiter biarkan kosong jer kat blakang...
Cuma tambah cute ribbon button tu ngan a lil purple bell...
**kalu korg perasan la kat dalam rerumput tuh... :D

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. haaa..dah siap pn siput tu..cntik..=)

    ReplyDelete
  2. thanx aimi....hehe
    byk lg xsiap ni...

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs