PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Friday, August 13, 2010

GiveAway from Kerm's Craft !!!

Salam...

Haa...
ni plak GA yang dianjurkan oleh Cik Kerm
from Kerm's Craft blog.

Hadiah yg disponsor oleh Cik Kerm adalah seperti gambar di bawah :

1st Prize

2 biji plushie
bermacam2 jenis butang ..ribbon..hp charm..black medium mini brads n mcm2 lagi..hehe
kain flannel yang sumenye bersaiz 1/2meter
**waaaahhhh...murah hati tul Cik Kerm ni kan?!


2nd Prize x 3 winners

Keychain nama : 1 setiap sorg...

Terkini
Cik Kerm bertambah bermurah hati nak tambah
5 lagi hadiah yang mana merupakan hadiah misteri
~huhuhu sangat terharu
n
berdukacita andai tidak mendapat salah satu dr hadiah2 tersebut...

Syarat2?
Adaaaaaaaaaaaaa...... tgk bawah... :

1. Kena jadik follower kat blog Cik Kerm ni.
**dah lama dah...

2. Wat n3 pasal GA nih.
**nie! hehe

3. Letak gambar GA ni kat n3.
**kat atas nun.

4. Link kan n3 ni ngan GA beliau.
**so, saper2 berminat klik SINI.

5. Drop ur comment kat n3 GA beliau.
**OK BOS!

Due DAte nyer 15hb Ogos yer kengkawan...

JOM JOIN GA!!!
Do contact me :awoks.kiter@gmail.com www.tips-fb.com

1 comment:

  1. wahh...awin..makin maju bisness ko skang kan...cogratz!!!

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs