PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Wednesday, March 16, 2011

HARI TERBUKA KELAB ALPHA @ UniSZA

Assalamualaikum...


Comel-comel tak koleksi di atas?


2 ekor keychain dolphin.

Ni pulak Pendrive Case and Broadband Case (yang singa tu).


Ni bahagian belakang.

I LOVE UNISZA

Aik, kenapa I Love UniSZA?
Haa... Kepada kawan2 yang sedang belajar atau bekerja di
Universiti Sultan Zainal Abidin @ UniSZA
juga dikenali sebagai
Universiti Darul Iman Malaysia (UDM)

bolehla dapatkan koleksi terhad dari Awok's Kiter Craft ni nanti yer.
Ingat, ini adalah LIMITED EDITION.
Kenapa terhad?
Sebabnya design2 tersebut (kecuali dolphin) adalah free style cut.
Maksudnya, amik kain, pegang gunting dan gunting jer.
Tak ada tekap2 paten...
Kalau buat balik konfim takkan sama :)

Untuk pengetahuan korang semua, seorang crafter owner kepada blog
The Precious Marble - Adib
merupakan seorang pelajar di UniSZA.
Dia bersama2 bebudak kos dia bercadang untuk mengadakan
Hari Terbuka untuk memperkenalkan kos dia...

Bagi memeriahkan majlis,
dia nak buat jualan cenderahati bertemakan haiwan
(ini kerana diorang ni insyaAllah bakal saintis haiwan)
Sebab tu semua design haiwan...
Disebabkan diorang ni sibuk dengan kelas dan praktikal luar
penyediaan untuk barangan jualan tu terhad walaupun diorang dah buat beberapa marathon menjahit. AKC pulak dengan senang hati nak memeriahkan lagi majlis dengan menyertakan
handmade dari AKC sendiri.
Semua di atas adalah marathon dalam masa sehari.
Kalau ikutkan banyak lagi nak buat tapi di sebabkan kekangan waktu dan diri sendiri yang kepenatan, jadinya hanya itu je la hasilnya...

HARI TERBUKA KELAB ALPHA
KALI PERTAMA

ANJURAN : KELAB ALPHA
(Animal Production and Health)
Di bawah Fakulti Pertanian dan Bioteknologi.

HARI : JUMAAT - 18 MAC 2011

MASA : 10 pagi - 6 ptg

OBJEKTIF PENGANJURAN :
Memperkenalkan
KELAB ALPHA
dan juga
KURSUS PRODUKSI DAN KESIHATAN HAIWAN
(SAINS HAIWAN)
kepada warga UniSZA.

AKTIVITI YANG DIJALANKAN :
- Pameran anatomi haiwan, poster dan juga gambar2 aktiviti kelab.
- Game Explorace dan teka bilangan telur burung puyuh, dll.

Jangan lupa hadirkan diri anda ye :)

**Sumber dari Naib Presiden Kelab ALPHA
Adib from http://preciousmarble.blogspot.com/

Kat bawah pulak gambar jarak dekat setiap design

Singa - Lion


Ketam - Crab


Gajah - Eliphant


Kura2 - Turtle


All LIMITED EDITION

Do contact me :

awoks.kiter@gmail.com
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Lovely work! So cute and perfect!
    xXx

    ReplyDelete
  2. @Carla : Thank you.

    @Brinkitos : Thanks to you too...

    ReplyDelete
  3. sangat cantek laaa...waaa.mmg pandai melukis ekk.kak tak pandai melukis,hanya abg dan adik shj mmg pelukis.:).FREESTYLE lukis ekk..nak cuberlah praktikkan sekiranya ada masa terluang.sbb takat ni freestyle letak hiasan sj yg pandai:)

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs