PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Saturday, September 1, 2012

[NEW] Felt ID Card Holder

Salam...

Produk baru dari Awok's Kiter Craft....

ID Card Holder

Sebenarnya cuba-cuba buat jer untuk adik yang sedang ambil Asasi di UM.
Dia suka sangat dengan warna biru dan juga Donghae Oppa dari SUJU...
Sambil2 tu sempatla juga siapkan tempahan sampingan yang minta dibuatkan ID Card Holder ni juga...
Dah alang2 buat template untuk adik dan gunting2 felt untuk siapkannya terus buat untuk si Puteri aka Anggrik :)

Untuk Anggrik

Untuk kawan dia... ehem... ehem... kot kan :)

Terima kasih Anggrik dan terima kasih jugak la buat adikku Qila aka Fishy Lala sbb hari tu ada request nak kan...
Ni adik yang sorang lagi pulak request untuk dia. Kali ni adik laki..
Nak kena design ada kapal terbang dan lambang ManU...
Ye la kan... Bakal pilot katakan... Untuk awak K.long kena charge lebih la... hehe

Kalau suka, sila la klik LIKE yer... Terima kasih banyak2 :)
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. cm mane sis buat ni eyh? saya nak blajar lh..ehehe

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs