PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Sunday, October 9, 2011

Yeay, dapat AWARD !!!



Assalamualaikum...

Alhamdulillah, setelah hampir 2tahun serius berblog+berbisnes on9 akhirnya Awok's Kiter Craft dapat award dari seorang kenalan blogger merangkap crafter juga [ EZLOVEYCRAFT ]... Kalau sebelum ni bila blog-walking dan terlihat kwn2 blogger yg dapat award terasa 'jeles' di hati dan terpikir 'bila la aku nak dapat award macam diorang jugak?' dan akhirnya pada 26 Julai 2011, dapat jugak award title STYLISH BLOGGER : erk, stylish ker? ~ punyala lama Ezy dah bagi award baru nak update -.- ~


Ezy nipon crafter jugak... Crafter yang berbakat dan selalu ada idea2 baru... Kalau nak melawat blog Ezy dan tengok hasil kerjatangan Ezy boleh klik jer dekat gambar di atas atau di link yg diberikan...

Buat Ezy, terima kasih banyak2 sebab sudi bagi anugerah ni kat akak... InsyaAllah akak simpan elok2 yer :)

Dan semestinya tugas AKC pulak nak memberi anugerah ni kat kawan2 lain antaranya yang sempat AKC tag hari ni ialah seperti link2 dibawah :-

http://ezloveycraft.blogspot.com/
http://amayakazukindependentart.blogspot.com/
http://hanielovecraft.blogspot.com/
http://ilhamadilah.blogspot.com/
http://bcfeltcraft.blogspot.com/
http://asma-felt-box.blogspot.com/

Sebenarnya ramai lagi yg AKC nak anugerahkan cuma masa xmengizinkan untuk AKC publish satu2. InsyaAllah ada masa terluang AKC akan bagi lagi award kat kawan2 lain...

**Semenjak dua menjak ni kesihatan anak2 xberapa memuaskan. Demam diorang asyik on and off jer... Sangat2 risau dan AKC sendiri baru je baik dari migrain sampai kena cucuk kat Pu****ng. Adeh... Dalam2 keadaan macam ni pon AKC cuba jgk siapkan tempahan. ALhamdulillah hasilnya memuaskan dan ada beberapa produk terbaru dari AKC. Cuma xdapat nak update lagi... :(


Sebarang pertanyaan, e-mail ke : tanya.akc@gmail.com www.tips-fb.com

6 comments:

  1. tahniah kak!!da dapat award tue!!semoga terus suksess~T_T

    ReplyDelete
  2. @Hanie : Sama2 :)

    @||ina dinzly|| : Thanx Sis... InsyaAllah...Amin... :)

    ReplyDelete
  3. yea!! kite pun dapat award jugak.. maceh akak :) :)

    ReplyDelete
  4. tq coz sudi amek kak :)
    friend 4 eva :)

    ReplyDelete
  5. @ezy : sama2... InsyaAllah frens 4 ever :)

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs