PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Tuesday, January 4, 2011

New Creation ~ 3D PencilCase

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, ni hasil terbaru dari AKC...
Requested by my Sis-In-Law... Suhaili...
Request dah lama tapi sehari seblom buka skolah baru bleh buat.
Pastu mula la kalut jer nak menyiapkan...

Ni la hasilnya... Photoshoot depan Tv jer yer anak2...
Dah siap terus jer snap...
Ni pon anak2 dah meragam sbb nak susu la, nak tdo la...
Mana nak tidokan anak2 lagi nak menghantar lagi...
Adeh la...


Pandangan sisi...



Pandangan sisi lagi...ada tali nak mudah pegang...
Corak kat depan tu pon main tibai jer buat...
Cendawan pon xnampak mcm cendawan dah...hehe



Ha, model yang merengek2 nak susu...pastu bila nak amik gambar, malu2...
Haish....

PencilCase ni selamat sampai kat tuan dia malam tu jugak. kul12.30 pagi drive g hantar kat umah In-Law... Model kat atas tu yang teman. ~huhu takut jugak sebenarnya sbb kawasan ni sunyi pastu gelap plak tu. Tapi memberanikan diri jugak sebabnya tuan empunya rela xtido lg sbb tunggu dia punya pencilcase walhal esoknya hari pertama persekolahan....tambah2 umah In-Law dekat jer pon...xsampai 5minit drive...hehe...

Pencilcase ni ada lining. Tp lupe nak snap.
*susah jugak nak menjahitnya yer...


Do contact me :
awoks.kiter@gmail.com
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. cantik laaa....simple tp menarik

    ReplyDelete
  2. @Mrs Imran,

    thanx a lot. Ni buat dalam keadaan kelam kabut...lau ikutkan sedikit xpuas hati ngan design bunge n cendawan tu...

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs