PENGUMUMAN - ANNOUNCEMENT !!!

Salam....

TO ALL DEAREST CUST N FWENS....

AKC terpaksa menangguhkan sebentar dari mengambil sebarang tempahan untuk custom-made kerana mahu menyelesaikan beberapa perkara. InsyaAllah jika AKC dah bersedia untuk mengambil tempahan akan AKC hebahkan.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI AKC MELALUI E-MAIL :


tanya.akc@gmail.com


Awok's Kiter

Monday, October 24, 2011

Felt Long Wallet again for Kak Iswaziah

Assalamualaikum...

Pandangan depan

Cantik tak kawan2? Ni sambungan dari n3 sebelum ni SINI. Kan dalam n3 tu saya ada bagitahu yang wallet untuk diri sendiri tu sebenarnya acu cuba try test sebelum buat untuk customer... Jadi, setelah meng'eksperimen'kan wallet tu ada sedikit pengubahsuaian ke atas wallet yang di buat khas untuk kak Iswaziah ni....

Pandangan belakang

Untuk pengetahuan semua, Kak Iswaziah ni kawan kepada Incik Hubby masa sekolah dulu... :) Warna-warna adalah pilihan beliau sendiri, design pulak dari AKC...

Pandangan luar

Simple jugak, tak mewah dengan hiasan butang dan riben... Harap-harap Kak Is suka dan puas hati....

Pandangan dalam

Lain tak dengan design yang sebelum ni? SINI --- Ada penambahan ruangan kad di situ... serta kedudukan zip juga lain dari yang sebelum ni... Sebenarnya ruangan petak atas tu saya letak plastik lutsinar...Supaya mudah nak jeling-jeling gambar sang chinta hati... Eh, bukan ke kebiasaannya kamu-kamu letak gambar pakwe/makwe/suami/isteri/anak---huhu AKC la tu--- selain dari kad pengenalan? Hahaha...kan?

Closed up sikit

Jadi, macamana? Yang mana satu yang anda pilih? Hehe... Sila abaikan jariku yang interframe sekali tu ye :)

** 100% buatan tangan & jahitan tangan.... **

***Kalau suka sila la tekan LIKE kat bawah yer... TQ :)

Sebarang pertanyaan, e-mail ke : ---------- tanya.akc@gmail.com www.tips-fb.com

4 comments:

  1. sis akc, klu nk order wallet nie brape inggit ek??klu nk tmbh detail die ckit bley x??

    ReplyDelete

Eh, cu tinggal komen gop spatoh dua...
Baru betul awok2 kiter, ke guane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Order Form

Name:
Address / Alamat
Phone No. / No. Tel
Email Address:
Tempahan anda
Pilihan Bank Untuk Pembayaran MAYBANK
BANK RAKYAT
Cash On Delivery - COD
Kaedah Kiriman
Terma dan Syarat Ya, saya baca serta faham akan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.
**Untuk Terma dan Syarat klik SINI. Terima Kasih.

Click here to put a form like this on your site.

NetworkedBlogs